088-0185200

info@debewindvoerders.nl

Dé Bewindvoerders is een kantoor met jarenlange ervaring.

Ons doel is om mensen op de juiste manier te begeleiden met hun financiën. Wij bestaan al ruim 10 jaar waarin wij vele mensen succesvol hebben kunnen helpen met het oplossen van hun problematische schulden. Wij staan voor de mensen en zien elke cliënt als persoon waarbij empathie en rekeninghouden met culturele aspecten in het leven van de cliënt, centraal staan. Wij zien de cliënten niet als een nummer, en om die reden krijgt elke cliënt een vaste bewindvoerder waarmee de communicatie zal plaatsvinden.

Onze cliënten kennen wij persoonlijk en zorgen ervoor dat wij altijd ten dienste staan van onze cliënt.
In onze werkwijze staan wij voor persoonlijke aandacht, eerlijke verwachtingsbeeld, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Verder vinden wij het bereikbaar zijn voor onze klanten een belangrijk aspect in de communicatie en om die reden zijn wij naast de mail en telefoon bereikbaarheid ook per whatsapp te bereiken.


Ons kantoor is lid van de branchevereniging (Horus) wat tevens een kwaliteitskeurmerk is voor bewindvoerders. Tevens wordt ons kantoor elk jaar door het landelijk kwaliteitsbureau geaccrediteerd om het bewindvoerders vak te kunnen blijven uitoefenen.
Verder hebben wij een nauwe samenwerking met diverse gemeentelijke instanties en hulpverleners waardoor wij de wegen naar de juiste hulpverlening sneller weten te vinden.
Als u voor Dé Bewindvoerders kiest, dan kiest u voor een kantoor die haar vak goed verstaat en daadkrachtig optreedt om uw financiële belangen te behartigen.